۱۳۸۹ اسفند ۲, دوشنبه

"حامد نورمحمدی، دانشجوی دانشگاه شيراز روز گذشته کشته شد"



دانشجونيوز خبر داد در جريان ناآرامی‌های ديروز شيراز، يکی از دانشجويان دانشگاه اين شهر به نام حامد نورمحمدی توسط نيروهای حکومتی کشته شد. حامد نورمحمدی دانشجوی رشته زيست شناسی دانشگاه شيراز، ساکن خوابگاه دستغيب، اهل شهر خرم‌آباد، روز گذشته اول اسفند در ميدان نمازی شيراز مقابل ساختمان شماره يک دانشکده مهندسی، در حال فرار از دست مأموران امنيتی و بسيجی کشته شده است. خبرگزاری فارس، نزديک به نيروهای امنيتی ايران به نقل از رئيس دانشگاه شيراز نوشته است که نورمحمدی بر اثر تصادف با يک خودرو کشته شده است.
http://rahekargar.files.wordpress.com/2011/02/ph_or_80590_38d929a1.jpg

خیزش یک اسفند، تشدید مُبارزه مُستقیم توده ای علیه حُکومت

 
منصور امان
برای دُوُمین بار در هفته اخیر، جُنبش اعتراضی مردُم ایران با شُعار "مرگ بر خامنه ای" شهرهای بُزُرگ کشور را به تسخیر حُضور قُدرتمند خود درآورد. در تهران، تظاهرات در سراسر شهر گُسترش یافت و شدت و دامنه آن، اعتراضات شکوهمند 25 بهمن را نیز پُشت سر گذاشت.

گُزارشهای اولیه از به میدان آمدن توده های خشمگین در اصفهان، شیراز، رشت، مهاباد، بوکان، سنندج، زاهدان، تبریز، همدان و نیز اعتصاب در شُماری دیگر از شهرهای کُردستان حکایت می کند.

اعتراضهای خیابانی روز گُذشته در حالی شکل گرفت که حُکومت پس از خیزش 25 بهمن، نیروهای خود را به حالت آماده باش کامل درآورده بود و برای سرکوبی این تظاهُرات از پیش اعلام شده، دست به تدارُکات دوچندان زده بود. در اوایل روز یکشنبه، منابع حُکومتی با طرح این ادعا که مُخالفان و مُعترضان قصد درگیری مُسلحانه را دارند، از قصد آقای خامنه ای و همدستانش برای وادار کردن نیروهای تحت امر خود به تیراندازی و کُشتار شرکت کنندگان در گردهماییها پرده برداشتند.

هُجوم انبوه مردُم به خیابانها با وجود تهدیدها و فضای جنگی حاکم شده توسط مُزدوران مُسلح حُکومت، یک بار دیگر عُمق ناچیز خندقی که رژیم ولایت فقیه برای پاسداری از خود در برابر سیل جُنبش اجتماعی کنده است را اندازه گرفت و نتیجه را به سینه اش کوبید.

خیزش یک اسفند، تشدید مُبارزه مُستقیم توده ای علیه حُکومت را نشانه دارد. نبردهای این روز ثابت کرد که نیروهای جُنبش، از تجربیات قیامهای سال گُذشته به مثابه اُلگویی از آنچه که نباید و آنچه که باید کرد، بهره می گیرند. این پروسه رشد، برخلاف آرزو و تلاش مالکان گله شُتریزه و موتوریزه، رو به جلو ادامه خواهد یافت.

روبرو شدن استراتژی مهار بُحران آقای خامنه ای با واکُشنهای خُردکننده در خیابانها، کوچه ها، پارکها، مغازه ها، روی پُشت بام، کنار پیاده رو و هر جای دیگری که پدیدار می شود، آن را به نقشه راه سرنگونی بدل گردانده است.

یک اسفند، دستگاه قُدرت جمهوری اسلامی را چند پله بیشتر در گرداب بُحران فرو بُرد؛ این اما هنوز همه نگون بختی آقای خامنه ای و همدستانش نیست زیرا بیشتر از خود حُکومت گیج سر، این جُنبش اجتماعی است که به زیر رفتن آن را احساس می کند.

Tehran 11 Feb-استقلال آزادی جمهوری ایرانی 22بهمن

کروبی و موسوی نسخه‌های به روز شده بنی‌صدر و رجوی


چاپ ارسال به رفقا
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
امید حسینی

من و همسن و سال‌های من شاید سال‌های اول انقلاب را با چشم خود ندیده باشیم اما از پدران و مادران و اطرافیان خود شرایط سخت آن روز‌ها را شنیده‌ایم.

به نظر من برای درک درست فتنه سبز، کافیست یک دوره آرشیو مطبوعات سال‌های اول انقلاب مخصوصا سال ۶۰ را مرور کنیم. سالی که فتنه‌گران به نام خلق ایران به خیابان‌ها می‌آمدند، علیه دیکتاتوری شعار می‌دادند و دقیقا همین رفتار امروز فتنه گران سبز را انجام می‌دادند. همین منطق، همین ادعاها، همین شعارها، همین اتهامات، همین توطئه‌ها، همین فرافکنی‌ها، همین مظلوم‌نمایی‌ها و …

دشمنان امروز امام و انقلاب، همان دشمنان دیروز امام و انقلاب هستند؛ یعنی همانهایی که در سی سال گذشته، حتی یک لحظه از دشمنی با ملت ایران دست بر نداشته‌اند. آمریکا، انگلیس، اسرائیل، سلطنت‌طلب‌ها، منافقین و …

فتنه‌گران ممکن است برای توجیه حمایت دولت‌های غربی از خود، ادعا کنند که سران فتنه از یاران امام هستند، اما مگر فتنه گران اول انقلاب، جزو یاران امام نبودند و یا چنین ادعایی نداشتند؟ یکی از مسائلی که ضمن مرور حوادث سال‌های اول انقلاب بدست می‌آید همین نکته است، اینکه بسیاری از آدم‌هایی که امروز به ضدانقلاب معروف و مشهورند، زمانی جزو انقلابیون بزرگ مملکت بودند. شاید خیلی انقلابی‌تر از امثال موسوی و کروبی و …

بنی‌صدر و رجوی و بازرگان و منتظری و قطب زاده و شریعتمداری و … از ابتدا مخالف امام نبودند و یا لااقل در افکار عمومی به چنین چیزی مشهور نبودند. برخی از این افراد همراه امام از فرانسه به ایران آمده بودند، برخی جزو رهبران اصلی انقلاب و جزو بزرگان و مسئولان نظام بودند.

شعار مرگ بر بنی‌صدر امروز برای مردم ایران عجیب نیست، اما فراموش نکنیم که بنی‌صدر اولین رییس جمهور بعد از انقلاب ایران بود که با حمایت میلیون‌ها ایرانی و بسیاری از مراجع و روحانیون و حتی برخی منسوبین بیت امام به قدرت رسیده بود اما بعد از گذشت دو سال از فردی محبوب به چهره‌ای منفور تبدیل شد!

بنی‌صدر ِ دیروز مثل موسوی ِ امروز به زعم خود علیه دیکتاتوری و استبداد و توقیف مطبوعات و نشریات و … اعتراض می‌کرد و ضدانقلاب هم برای حمایت از او به خیابان می‌آمد. عاقبت همه دشمنان امام و انقلاب از او حمایت کردند حتی بختیار! شباهت را ببینید : «حمایت آخرین نخست وزیر شاه از اولین رییس جمهور اسلامی ایران و حمایت بنی‌صدر از نخست وزیر مادام العمر امام؟!»

فتنه سبز از این جهت فرقی با فتنه منافقین در دهه ۶۰ ندارد. از یک طرف همه دشمنان تاریخی ملت ایران پشت سر آنها هستند و از سویی تمام جریان های ضدانقلابی که در طول سالهای بعد از انقلاب به ملت خود پشت کرده‌اند، امروز در زمره حامیان فتنه سبز قرار دارند. سلطنت‌طلبان، منافقین، توده‌ای‌ها، ساواکی‌ها، فدائیان خلق، گروهک‌های تروریستی دموکرات و کوموله، بهائیان و … (بالاخره این آدم‌ها و وابستگان و بازمانده‌های آنها بعد از سالها کینه و بغض نسبت به انقلاب اسلامی و امام، در شرایط و موقعیت مناسب، به خیابان می‌آیند)

امام خمینی برای رفع فتنه‌های دهه اول انقلاب، از صبر، نصیحت، گذشت زمان و افزایش بصیرت مردم استفاده ‌کرد. امام تا مدتها از در نصیحت وارد ‌شد و از مردم می‌خواست که هوشیار باشند و فتنه‌گران را خوب بشناسند و در نهایت با عوامل فتنه برخورد ‌کرد و قاطعانه در برابر آنها ‌ایستاد. مردم هم در حمایت از امام و انقلاب، به خیابان‌ها آمدند و بساط فتنه‌گران را جمع کردند.

این نشان می‌دهد که در فتنه‌های اول انقلاب، عموم مردم ایران کاملا گوش به فرمان امام بودند نه گوش به فرمان ضدانقلاب و منافقین. سوابق و مسئولیت‌های افراد هرگز اعتقاد مردم نسبت به رهبری و ولی فقیه را کمرنگ نکرد. چون سوابق افراد هر اندازه هم که بزرگ و قابل احترام باشد، ملاک درستی برای حقانیت و نزدیکی به خط امام نیست.

رهبر معظم انقلاب هم در دو سال گذشته، بارها سعی کردند زوایای مختلف فتنه را هم برای مردم و هم برای خود فتنه‌گران تبیین کنند. ایشان برخلاف تندروی برخی افراد، سعی کردند راه بازگشت را برای معترضان باز نگه دارند و به دیگران هم سفارش می‌کردند که همه آدم‌ها را نباید از نظام و انقلاب راند، مگر آنکه خودشان بخواهند!

در جریان فتنه سال گذشته، بهانه‌ی ابتدایی فتنه‌گران، ادعای تقلب در انتخابات بود اما به تدریج شعارهای دیگری مطرح شد و آنها علنا و صراحتا در برابر آرمان‌های اصلی امام ایستادند و علیه جمهوری اسلامی، سیاست‌های نظام و ولایت فقیه شعار دادند.

البته در میان جریان فتنه، گروه‌های مختلفی حضور داشتند که شاید اصلا به این شعارهای انحرافی عقیده نداشتند، اما «منافع مشترک؟!» با دیگر بخش‌های جریان فتنه، آنها را تا حد سکوت و یا حتی رضایت نسبی از این شعارهای انحرافی همراه کرد!

صبر و استقامت و گذشت زمان و تبیین عمق فتنه، مردم را روز به روز نسبت به عمق فتنه آگاه‌تر کرد؛ اما حادثه عاشورای سال گذشته، نقطه‌‌ی عطفی بود که حد و مرز فتنه گران را تا حدود زیادی برای افراد غافل هم مشخص کرد. به همین علت ۹ دی روز تاریخی فریاد و خشم مردم و روز بیداری برخی افراد ساکت در برابر فتنه گران بود.

حادثه ۲۵ بهمن هم چیزی شبیه روزعاشوراست. این بار حتی برای بخش‌هایی از اصلاح طلبان نیز مشخص بود که همراه نشدن با مردم در روز ۲۲ بهمن و درخواست مجوز برای تجمعی جداگانه در روز ۲۵ بهمن، یعنی اعتراف علنی سران فتنه به جدایی از نظام و مردم و همراهی با ضدانقلاب و سقوط همیشگی و راه بی‌بازگشت.

از این جهت، حادثه ۲۵ بهمن، اگر چه با شانتاژ رسانه‌ای و جنجال تبلیغاتی ضدانقلاب و دشمنان ایران همراه بود، اما موجب شد بخش‌هایی از اصلاح‌طلبان و افرادی که به هر علت تاکنون سکوت کرده بودند، سکوت خود را بشکنند و به صراحت علیه سران فتنه موضع بگیرند. (مثل روزهایی که حامیان بنی‌صدر علیه او موضع می‌گرفتند)

امروز وضعیت موسوی و کروبی شبیه روزهای آخر عمر سیاسی بنی‌صدر و رجوی در جمهوری اسلامی است. مثل روزی که امام خمینی علی‌رغم همه صبر و تحمل بر جفاهای بنی‌صدر و ضدانقلاب، آنها را برای همیشه کنار گذاشت. هر کسی که قلبش فقط ذره‌ای برای انقلاب و امام بتپد، هیچگاه از این مسائل خوشحال نمی‌شود، همچنانکه برای امام هم جدایی و سقوط همراهان تلخ بود، اما  وقتی خود بنی صدر و رجوی و موسوی و کروبی و …، به نصایح امام و رهبری توجه نمی‌کنند، چه می‌شود کرد؟

 
تصاویری از آرشیو مطبوعات خرداد و تیر سال ۶۰
برای مشاهده عکس با کیفیت بهتر، روی آن کلیک کنید
آیت الله موسوی اردبیلی: هیچ نظامی توطئه را تحمل نمی‌کند
اعتراض بنی صدر به توقیف نشریات ضدانقلاب

هشدار امام به قانون شکنان: هر کس برخلاق قانون عمل کند، دیکتاتور است
اجتماع غیرقانونی ضدانقلاب در تهران
اعلام حمایت سپاه پاسداران برای اجرای فرمان امام
(قابل توجه آنهایی که ادعا می‌کند سپاه در زمان حیات امام هشدار نمی‌داد و دخالت نمی‌کرد!)

یادداشت کیهان درباره تجمع غیرقانونی ضدانقلاب و مدعیان مبارزه با دیکتاتوری و استبداد
(سید محمد خاتمی = سرپرست وقت کیهان)
دیروز قرار بود مخالفین استبداد! و اختناق! در میدان های شهدا و انقلاب تجمع کنند و جلوه هایی از «استقامت نسل نو» را به نمایش بگذارند…
حضور مردم انقلابی تهران برای مقابله با فتنه گران
گزارش مصور کیهان از درگیری‌های خیابانی و حضور مردم
گزارش کیهان از مقابله مردم با فتنه گران در نقاط مختلف تهران
هشدار امام به جبهه ملی، نهضت آزادی و حامیان آنها :
اینها بروند و بگویند خطا کردیم مردم را دعوت به شورش کردیم
کشته و زخمی شدن مردم در درگیری‌های خیابانی
(توجه داشته باشید که منافقین هنوز وارد فاز جنگ مسلحانه شهری نشده اند)
بهزاد نبوی: قوای انتظامی قاطعانه با مسئله درگیری‌های خیابانی برخورد می‌کنند
اخبار درگیری‌های خیابانی، حمایت بختیار از بنی صدر
اعتراض سلطنت‌طلبان و هواداران بختیار به ممنوعیت تظاهرات در ایران!
حمایت بختیار و ضدانقلاب از بنی صدر
تشییع جنازه شهدا و کشته های درگیری‌های خیابانی
طرفدار کدام خلق؟
اعدام عوامل ضدانقلاب (این هم قابل توجه مدعیان خط امام و مروجان اسلام رحمانی ؟! که ادعا می‌کنند قبلا کسی اعدام نمی‌شد)
اخبار درگیری‌های خیابانی در سراسر کشور

 

گزارش لحظە بە لحظە یکم اسفند : کنترل مهاباد از دست نیروهای انتظامی خارج شد


image

٤٢ : ١٦

ازميان نامه هاي دريافتي :جمعیت بسیار زیادی میدان استقلال و مناطق حوالی شهر مهاباد را در ختیار گرفته و نیروهای نظامی عملا کنترل را از دست داده اند.مردم در حال شعاردادن به طرف نیروهای نظامی سنگ پرتاب وبه طرف انان هجوم می برند.شعله های اتش از دور دست در مناطق مختلف و کوههای اطراف به چشم می خورد.

٣٩ : ١٦

شهر مهاباد در آتش - كنترل از دست نيروي نظامي عملا خارج شده است

جمعیت بسیار زیادی میدان استقلال و مناطق حوالی شهر مهاباد را در ختیار گرفته و نیروهای نظامی عملا کنترل را از دست داده اند.مردم در حال شعاردادن به طرف نیروهای نظامی سنگ پرتاب وبه طرف انان هجوم می برند.شعله های اتش از دور دست در مناطق مختلف و کوههای اطراف به چشم می خورد.


٢٩ : ١٦ 
خوانندگان: نیروی نظامی برای بدست گرفتن کنترل اوضاع از دست رفته شهر مهاباد،به صورت مستقیم به سمت تضاهرات کندگان آتش گشود. اوضاع بسیار متشنج است.مردم عصبانی تر رو در رو در حال جنگ و گریز با نیروهای سرکوبگر هستند. مهاباد به منطقه جنگی تبدیل شده است

شهرهای سنندج و مهاباد بسیار متشنج است شهر های کردستان بخصوص سنندج و مهاباد بسیار متشنج است بر اساس مشاهدات در شهر مهاباد،مردم در میدان استقلال جمع شده و با نیروهای بسیج ر گیر شده و یک خودروی متعلق به سپاه به اتش کشیده شده است. نیروهای سرکوب و لباس شخصی هادر سنندج با سلاح قناسه و دوربين دار مشغول گشت زني هستند.
٠٢: ١٦
اخبار لحظه به لحظه رویدادهای اول اسفند 89روز خشم مجدد مردم ایران
 


- حضور دهها هزار نفر از مردم در خیابان روح شهر را می لرزاند

تا سقوط دیکتاتور

- یک گزارش تائید نشده از شهر مریوان (استان کردستان) حاکی از تجمع

معترضان در این شهر است.

- به گزارش دانشجونیوز بر اثر شلیک این نیروها که مجهز به سلاح گرم بودند

- شهرهای سنندج و مهاباد بسیار متشنج است

- درگیریهای شدید در نقاط مرکزی تهران

- خبر ها حاکی از آن است مردم شهر سقز به شهر های متحصن

کردستان پیوستند

- درگیری مبارزان با سرکوب گران در شهرهای مریوان و کرمانشاه

- یک شاهد عینی به زمانه گفت که شهر مهاباد شلوغ شده

- حکومت نظامی در پاوه‌ و جوانرود

- این نظام رفتنی است تا زمان هست به آغوش ملت بازگردید


- مردم سنندج با نیروهای بسیج در گیر شده و یک خودروی متعلق

به سپاه را به آتش كشيدند

- تجمع معترضان در خیابان ملاصدرای شیراز و حمله نیروهای موتورسوار به آنها

- در مهاباد خودروی متعلق به سپاه به آتش کشیده شد

- در مشهد خیابان راهنمایی و احمد آباد پر است از انواع ماموران و

موتورسواران اوباش مانور میدهند و به هیچ کس اجازه توقف نمیدهند

- به گزارش شاهدان عینی: یک نفر بر اثر تیراندازی نیروهای امنیتی

در میدان هفت تیر به شهادت رسید

- شلیک گاز اشک آور و تیرهوایی در اطراف صدا و سیما

- خبرگزاری فرانسه: جلوگیری از حضور خبرنگاران خارجی در داخل ايران

- اسفند دونه دونه / سید علی سرنگونه



هوا ، هواي خيزش ، هو اي انقلاب

بجنگ تا بجنگیم ، این آخرین جواب
جمعیت بسیار زیادی میدان استقلال و مناطق حوالی شهر مهاباد را در ختیار گرفته و نیروهای نظامی عملا کنترل را از دست داده اند.مردم در حال شعار دادن به طرف نیروهای نظامی سنگ پرتاب وبه طرف انان هجوم می برند.شعله های اتش از دور دست در مناطق مختلف و کوههای اطراف به چشم می خورد

Iran Tehran 20 Feb 2011 Mubarak Ben ali its time for seyed ali

افشاء شد:عكس و اطلاعات يكي از از عناصر اطلاعاتی امنیتی کرمانشاه



پس از برکناری زرندی از امامت جمعه شهر نامبرده به یگان های ویژه سپاه پاسداران پیوست و در جریان اعتراضات اخیر مردم به عنوان فرمانده بخشی از نیروهای ویژه ضد شورش به سرکوب معترضان می پردازد

عكسي كه مشاهده ميكنيد رضا دزفولی نژاد وی از عناصر اطلاعاتی امنیتی کرمانشاه است که ابتدا به عنوان مسئول پایگاه بسیج شهید رحمت الله نوروزی واقع در کوچه پیشکسوتان در خیابان نوبهار کرمانشاه نقش مهمی در سرکوبی قیام دانشجویی سال 81 ایفا کرد و پس از خوش خدمتی های مذکور به عنوان محافظ آیت الله زرندی امام جمعه پیشین کرمانشاه منصوب شد.
پس از برکناری زرندی از امامت جمعه شهر نامبرده به یگان های ویژه سپاه پاسداران پیوست و در جریان اعتراضات اخیر مردم به عنوان فرمانده بخشی از نیروهای ویژه ضد شورش به سرکوب معترضان می پردازد, منتظر اطلاعات بعدی در مورد عوامل سرکوب رژیم باشید.