۱۳۸۸ شهریور ۲۲, یکشنبه

فيلم : زندان رجائی شهر و اقدام به خودکشی


خود کشي در حکومت رافت و رحمت !


محرومیت بهاییان از دانشگاه

محرومیت بهاییان از دانشگاه


روز 19 شهریور ماه، پس از اعلام نتایج انتخاب رشته داوطلبین شرکت‌کننده در کنکور سال 88 بسیاری از داوطلبین بهایی به جای مشاهده‌ی رشته قبولی در کارنامه با "نقص پرونده" مواجه شدند

محرومیت بهاییان از دانشگاه، مورد تازه‌ای نیست اما هر بار به شکلی جدید و در ابعادی متفاوت صورت می‌پذیرد. پس از آن که در سال های 86 و 87 در کارنامه‌ی اولیه بسیاری از داوطلبین بهایی نقص پرونده درج شد، تعداد باقیمانده در مرحله ی انتخاب رشته به دو گروه مردود و قبول تقسیم شدند و البته از آنجا که بسیاری از رتبه های بالا حتی با وجود انتخاب دانشگاه های پیام نور، غیر انتفاعی و دانشگاه های دور افتاده نیز با گزینه ی مردود رو به رو گشتند می توان مردودیت آنان را محرومیت محسوب نمود

در سال جاری نیز پس از وجود موارد نقص پرونده وحتی مورد تخلف در کارنامه‌ی اولیه‌ی بعضی داوطلبان بهایی اکنون بسیاری از آنان با موارد نقص پرونده در کارنامه‌ی انتخاب رشته ی خود مواجه شده اند

این در حالی‌ است که انتظار می‌رفت داوطلبین بهایی پس از عبور از مرحله‌ی اول بتوانند وارد دانشگاه شوند. پیش از این سابقه نداشت در کارنامه ی انتخاب رشته ی ایشان نقص پرونده وجود داشته باشد

همان طور که در تصویر کارنامه‌ی یکی از داوطلبین که در ذیل آمده است مشاهده می‌نمایید، کد قبولی با شماره‌ی 0113 مشخص شده است و در سایت سازمان سنجش برای کد‌های 0112 و 0111 توضیحاتی ذکر شده است اما برای کد 0113 که به نظر می‌رسد برای موارد نقص پرونده‌ی بهاییان از پیش در نظر گرفته شده توضیحی داده نشده است

دیگر تفاوت نقص پرونده‌ی کنکور 88 با سال های گذشته، توضیح سازمان مبنی بر پیگیری نقص پرونده از طریق مراجعه‌ی مستقیم داوطلبین به سازمان سنجش واقع در مشکین شهر کرج است. در سال های گذشته و همینطور سال جدید در کارنامه‌‌ی مرحله‌ی اول تنها به مکاتبه با صندوق پستی سازمان مذکور اشاره می‌شد. لازم به ذکر است مراجعه به سازمان سنجش در سال های گذشته به صورت خودجوش و تنها برای احقاق حق توسط داوطلبین بهایی صورت می گرفت

بر طبق ماده‌ی 26 اعلامیه جهانی حقوق بشر هر کس حق دارد که از آموزش و پرورش بهره‌مند شود و هیچ کس را نمی‌توان خودسرانه از این حق محروم نمود، اما هر ساله تعداد زیادی از داوطلبان بهایی و فعالان دانشجویی از سوی سازمان سنجش و وزارت علوم و تحقیقات عالی و با استناد به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از این حق بنیادی و اولیه ی خود محروم می شوند. بر طبق گزارش‌های دریافتی، در سال جدید نیز پس از اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد تعدادی از داوطلبین به جمع دانشجویان محروم از تحصیل و ستاره‌دار اضافه شده‌اند

تجاوز جنسی و مجازات اسلامی


حکایات دردناک وقایع اخیر زندانهای حاکمیت اسلامی آنچنان آبروی از این مدعیان دین فروش برده است که دیگر برای جبران آن هرچه کنند بی اثر است. جای تعجب نیست که هر جا می روی و می بینی همگان از این رسوایی بزرگ حرف می زنند. جوانان و دانشجویان معترض را بدون هیچ ضابطه ای برای مدتهای طولانی زندانی کردند و در این بلوای بی سرو صاحب، هرچه خواستند با این جماعت آزاده انجام دادند.
ترانهء موسوی و رامین قهرمانی دو شهید از مجموعهء چند صد نفری هستند که به نا حق و از سر شرارت ماموران اجرای مجازات اسلامی در این ایام اخیر زیر شکنجه و تجاوز جنسی کشته شدند و مردم از آنها بیشتر شنیده اند. لیست تا به امروز هفتادو دو نفر کروبی و موسوی انتشار یافت و شاید خانوادههای بیشتری هنوز برای افشای ظلم روا شده به آنها زمان نیازدارند.
کهریزک که سالها در ذهن مردم ایران به واسطهء آسایشگاه خیره سالمندانش معروف بود به ناگاه چهره اش تغییر کرد و به قتلگاه فرزندان ایران مبدل گشت.
در ایام که ملت ایران در برابر ظلم و ستم دیکتاتور مبارزه می کردند و رای خود را مطالبه می نمودند بسیاری از فرزندانشان در زیر وحشیانه ترین شکنجه ها جان دادند. در بازداشتگاه مخفی کهریزک بدوی ترین رفتار با انسان عملی شد و دختران و پسران ما را با زشترین روشها شکنجه دادند.
تجاوز جنسی دختران و پسران آن هم به شکل عمومی و سیستماتیک مرام و معرفت واقعی حکام مذهبی را بیشتر از هر زمان دیگری برای مردم ایران و دیگر ملل جهان نمودار ساخت. مردی متقلب و فریب کار در راس این جنایت نشسته است و کمترین احترامی برای حقوق ملت ایران و مخالفین خودش قائل نیست. ایشان برای هیچ چیز بیشتر از قدرت مطلقهء خود ارزش قائل نیست.
خامنه ای با این احکامی که برای مردم خود صادر کرد دیگر ذره ای آبرو برای دین و دینداری و حکومتداری اسلامی در این کشور باقی نگذاشت. نسل جدید با دقت بسیار این حاکمیت ظالمانه را زیر نظر دارد و برای کندن ریشهء این منبع فساد و زور باید بیشتر حوصله داشته باشد.
کشتار و فساد و ظلم سرعت فروپاشی حاکمیت را افزایش داده است اما برای دوره ای کوتاه موجب وحشت عده ای از مردم نیز شد و همین موضوع، شعله های خشم را از میان اجتماع به درون پستوههای خانه ها برد. رحمت و برکت و بخشش اسلامی در این حاکمیت دیگر کارساز نیست و به طور حتم ساده ترین مردم هم نمی توانند خاطرات تلخ و دردناک ایام بعد از انتخابات را فراموش کنند.
چهار سال پیش احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا با بی خردی تمام ادعا نمود در ایران ما همجنس گرا نداریم و چهار ماه پیش از سر بی ادبی و بی خردی، او هم جنس گرایان را عده ای مردم کثیف توصیف نمود. این زالویه قدرت و نماینده روسیه در ایران، باید پاسخ گوی تمام این توهینها و بی حرمتی ها باشد.
ریس جمهوری که برای آزار مخالفین خود از روشهای کثیف و غیر انسانی تجاوز جنسی استفاده می کند دیگر با چه آبروی می تواند مدافع حقوق ملت ایران در جوامع بین المللی باشد؟ انسانی که به سادگی دروغ می گوید و منافع مالی و سیاسی دولت دیگری را پی میگیرد چگونه می بایست انتظار داشت سرنوشت ملتی را به سلامت پیش ببرد؟
آن چه مسلم است در ایران حکومتی با معیارههای اسلامی وجود ندارد و این حاکمیت با استفاده از این نام درصدد کیسه کردن مردم است. مدعیان و طرفداران این نظام هر روز بیشتر با ماهیت آن آشنا می شوند و به طور حتم بسیاری از مومنین واقعی دین پروردگار حساب و کتاب خود را از این خون ریزان دنیا طلب جدا کرده اند.

جهل و بی خردی حاکم بزرگترین دشمن اوست و هیچ گاه دشمنی به اندازه جهل ریشهء جاهلین را نزده است. برای درک بهتر این واقعیت باید نگاهی انداخت به سوابق و رفتار عده ای چون قاضی مرتضوی و یا خود احمدی نژاد و یا مجتبی خامنه ای که در این چند سال در بالاترین مشاغل دولتی و حکومتی بوده اند و با رفتار و گفتار جاهلانه اشان چگونه بیشترین اعتبار نظام را هزینهء کرده اند و توان و اعتبار و آبروی نظام را به کثافت کشانده اند. حقیقتاً کدام مخالف می توانست به اندازهء این عده به تداوم و استمرار نظام اسلامی ضربه بزنند؟
مسیر پیش روی این نظام در مقابل مسیر سعادت طلبی مردم قرار گرفته است و به همین منظور عاقبتی جز شکست پیش رویش نیست اما چگونه شکست خوردنش موضوعی است که امروز مردم در آن اندیشه بسیار می کنند.
به امید آزادی مردم از دست دین فروشان جاهل
احمد طباطبایی
سیزدهم شهریور هشتادوهشت

ايلنا: مانده نقدينگی با ۹/۱۵ درصد رشد نسبت به سال ۸۶ به ۱۹۰۴ هزار ميليارد ريال رسيد


براساس گزارش رسمی بانک مرکزی، متوسط شاخص کل بهای کالاها و خدمات مصرفی در سال گذشته معادل ۴/ ۲۵ درصد افزايش يافت که در مقايسه با رشد سال ۸۶ (۴/ ۱۸ درصد) از روند افزايشی برخوردار بوده است.

ايلنا: مانده نقدينگی با ۹/۱۵ درصد رشد نسبت به سال ۸۶ به ۱۹۰۴ هزار ميليارد ريال رسيد که از اين رقم ۶/۲۷ درصد را پول و ۴/۷۲ درصد را شبه پول تشکيل می‌دهد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، اين درحالی است که ميزان نقدينگی تا پايان سال ۸۳ بيش از ۶۷ هزار ميليارد تومان و در پايان سال ۸۴ در حدود ۹۲ هزار ميليارد تومان بوده است که در اين سال‌ها با رشد بی‌سابقه به ۱۹۰ هزار ميليارد تومان رسيد.
براساس گزارش عملکرد سال ۸۷ نظام بانکی کشور، طی دوره ياد شده حجم پول با منفی ۹/۱ درصد رشد و شبه پول با ۶/۲۴ درصد رشد نسبت به پايان سال ۸۶ به ترتيب به ۵/۵۲۵ و ۹/۱۳۷۵ هزار ميليارد ريال رسيد.
در همين دوره ميزان مطالبات از بخش غيردولتی در قالب تسهيلات جديد با سهم فزاينده‌ای معادل ۱۲ واحد درصد، دارای بالاترين سهم در رشد نقدينگی اعلام شده که در مقايسه با سال قبل معادل ۳/۱۹ درصد کاهش نشان می‌دهد.
در همين دوره رشد پايه پولی در پايان سال ۸۷ نسبت به پايان سال ۸۶ معادل ۴۸ درصد اعلام شد که در مقايسه با رشد دوره مشابه سال قبل (۵/۳۰) به ميزان ۵/۱۷ واحد درصد افزايش يافته است.
بانک مرکزی گزارش داده که مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها سهم قابل توجهی در رشد پايه پولی داشته و منجر به افزايشی معادل ۹/۲۹واحد درصد در رشد پايه پولی کشورشده است.

کسری بودجه دولت
براساس گزارش عملکرد ارايه شده از سوی بانک مرکزی، پرداخت‌های هزينه‌ای (جاری) دولت در سال گذشته در مقايسه با سال قبل(۸۶) ۹/۳۳ درصد رشد داشته است. همچنين تراز عملياتی دولت (تفاوت درآمدها و پرداختهای هزينه‌ای) رقمی بالغ بر ۱۸۵ هزار ميليارد ريال کسری داشته که در نتيجه کسری تراز عملياتی و سرمايه‌ای (کسری بودجه) دولت به ۸/۱۸۱ هزار ميليارد ريال بالغ شد. اين رقم کسری، معادل ۱/۵ درصد توليد ناخالص داخلی به قيمت‌های جاری برآورد شده است.

سير قيمت‌ها
براساس گزارش رسمی بانک مرکزی، متوسط شاخص کل بهای کالاها و خدمات مصرفی در سال گذشته معادل ۴/۲۵ درصد افزايش يافت که در مقايسه با رشد سال ۸۶ (۴/۱۸ درصد) از روند افزايشی برخوردار بوده است. براين اساس افزايش شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در سال قبل به نسبت سال ۸۶ عمدتا ناشی از افزايش شاخص بهای دو گروه اصلی دو گره اصلی "خوراکی‌ها ، آشاميدنی‌ها"، "مسکن، آب، برق، گاز و ساير سوخت‌ها" گزارش شده است.

بازار سرمايه
به گزارش ايلنا، در سال ۸۷ تمام شاخص‌های قيمتی در بورس تهران به استثنا "شاخص قيمت بازار دوم" نسبت به سال ۸۶ با کاهش مواجه شد. شاخص‌های قيمت"کل"،"مالی"،"صنعت"،"پنجاه شرکت انتخابی" و "بازاراول" تا پايان سال ۸۷ نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتيب با ۲۱،۶/۱،۵/۲۲،۹/۴۷،۲/۲۹ درصد کاهش مواجه شدند. تنها شاخص"قيمت بازار دوم"در سال ۸۷ نسبت به سال قبل(۸۶) با ۷/۱۳ درصد افزايش روبرو بوده است.
بانک مرکزی همچنين اعلام کرد که از نيمه دوم سال ۸۷ با توجه به بحران مالی آمريکا و اثرات آن بر اقتصاد جهانی، بازار سرمايه ايران نيز متأثر از شرايط رکودی حاکم برجهان شد.علی رغم روند مثبت حاکم بر بازار به دليل شرايط رکودی حاکم بر بازار مسکن و انتقال نقدينگی از بازار مسکن به بازار سرمايه در نيمه دوم ۸۷، اين بحران به همراه کاهش قيمت‌های جهانی برخی فلزات از جمله فولاد باعث کاهش مجدد شاخص‌های قيمت در بازار سرمايه شد.
براساس اين گزارش بانک مرکزی در اين گزارش پيش‌بينی کرده که با گسترده شدن آثار اين بحران، بازار سرمايه شاهد رکود عميق‌تری باشد.

بخش خارجی
بنا به گزارش عملکرد نظام بانکی کشور در سال ۸۷، عملکرد بخش خارجی اقتصاد متاثر از تحولات بازار جهانی نفت خام با دوره صعود وسقوط مواجه شد. به‌طوری که ارزش صادرات نفت و گاز با ./۴ درصد رشد از ۸۱۵۶۷ ميليون دلار در سال ۸۶ به ۸۱۸۵۵ ميليون دلار در سال۸۷ افزايش يافت. همچنين تراز بازرگانی کشور با احتساب صادرات بخش نفت و گاز از ۳۲۰۳۰ ميليون دلار مازاد برخوردار شد.
اين گزارش می‌افزايد: مازاد مزکور در تعامل با کسری ۸۸۳۷ ميليون دلاری تراز خدمات خارجی و تراز مثبت ۷۸۵ ميليون دلاری انتقالات، موجب ثبت مازاد حساب جاری تراز پرداخت‌ها به ميزان ۲۳۹۸۷ ميليون دلار شد. درعين حال کسری تراز حساب جاری غير نفتی ۱/۱۸ درصد رشد داشته است.