همچنان به شيوه سالهای گذشته راهمان ادامه خواهيم داد:
ـ آگاه نمودن خلق ازمواضع ضد خلق!
ـ ايجاد فضای دوستانه بين ديدگاههای مختلف در درون جبهه خلق
ـ بدون هيچگونه گذشت و چشم پوشی درافشای مواضع گذشته و حال ضد خلق!
ـ تسليم شانتاژ، تهديد ، توهين و ناسزا و۰۰۰ نخواهيم شد که اين شيوه"شاهان منحوس" و"شيخان ملعون" است.
میدانیم که ساختمان سمت چپ توسط مسکن مهر ساخته شده ولی در مورد ساختمان شخصی ساز سمت
راست که محکم ایستاده اطلاعاتی نداریم.
در یکی از شاکیان پرونده سعید طوسی: هر سه روز یکبار برای پیگیری پرونده از شهرستان به تهران مراجعه میکنم
کلمه : پدر یکی از شاکیان پرونده سعید طوسی، درباره آخرین خبرها از پروندهی شکایت از این قاری قرآن از پیگیری هر روزه این خانواده در دادستانی تهران خبر داد. او گفته که هر سه روز یک بار برای پیگیری این پرونده از شهرستان به تهران میآیند اما کسی پاسخگویشان نیست. پیش از این نیز محمود صادقی و چند نماینده مجلس نسبت به اهمالها و تاخیرهای صورت گرفته در این پرونده به قوه قضاییه نامه نوشتند و خواستار اجرای صحیح قانون شدهاند.
طبق خبرهای منتشر شده، پس صدور حکم بدوی در خصوص سعید طوسی، این پرونده از دادگاه تجدید توسط دادستانی نظر پس گرفته شده، دلیل این امر نیز قاری قرآن بودن متهم ذکر شده است، مسالهای که اعتراض علی مطهری و محمود صادقی را به دنبال داشت.
پدر یکی از شاکیان پرونده سعید طوسی در گفت و گو با اصناف نیوز گفت: هر سه روز یکبار برای پیگیری پرونده از شهرستان به تهران مراجعه میکنم. فعلاً خبر خاصی نیست و از آقای صادقی (نمایندهی مجلس) خواستیم تا پیگیر این پرونده باشد؛ خدا خیرشان بدهد چرا که ایشان از جمله افراد پیگیر هستند.
این پدر شاکی پرونده توضیح داد: آقای صادقی و آقای خرمشاهی پیگیر ماجرا هستند و در آخرین موارد؛ نامهای از سوی رییس کمیسیون قضایی و حقوقی به رییس کل دادگستری استان تهران برای بازگشت پروندهی سعید طوسی به مسیر قانونی زده شد و همچنین نامهای رییس کمیسیون اصل نود خطاب به رییس قوه قضاییه زده بودند و خواستار برگشت پروندهی قضایی سعید طوسی به مسیر قانونی شدند.
وی با گلایه از رسانههای داخلی که به گفتهاش به این موضوع نمیپردازند، گفت: یکی از رسانههای داخلی به نام […] قبلاً گفته بود که اگر نمایندهای دربارهی این موضوع مطلبی بگوید در رسانههای داخلی این موضوع را میآوریم اما وقتی از پیگیریها گفتم، آنها گفتند که چرا نمایندهی مجلس گفته «مربی صوت و لحن» و اسم او را نیاورده است؟ وقتی که او نیاورده است ما جرات میکنیم که بیاوریم! و گفتم شما هم بنویسید مربی صوت و لحن که در نهایت ندیدم این موضوع را کار کنند.
محمود صادقی روز شنبه ۱۳ آبان در توئیتی نوشت: “در بریتانیا وزیر دفاع به صرف اتهام آزار جنسی مجبور به استعفا میشود، اینجا پرونده مربی صوت و لحن را پس از صدور حکم بدوی از دادگاه تجدیدنظر میگیرند.”
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بی آنکه از نامی از سعید طوسی بیاورد، به پرونده او اشاره کرده و نسبت به روند قضایی این پرونده اعتراض کرده است.
اللهیار ملکشاهی، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، نیز در نامهای به رئیس دادگستری استان تهران از بلاتکلیفی پرونده شکایت از این قاری قران نوشته است. بر اساس این نامه، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، نامه محمود صادقی و نامه مصطفیلو و سلمانی، دو تن از شاکیان پرونده سعید طوسی مبنی بر”بلاتکلیف” بودن پرونده در شعبه ۵۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران را به پیوست نامه خود به رئیس دادگستری استان تهران ارسال کرده است.
در این نامه که سوم مهر ارسال شده، رئیس کمیسیون قضایی مجلس خواستار صدور دستور بررسی این موضوع شده است. صادقی همچنین تصویر نامه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به رئیس قوه قضائیه را منتشر کرده که بر اساس آن، بازپرس در سال ۹۱ برای محمد گندمنژاد طوسی، مشهور به سعید طوسی «قرار مجرمیت» صادر کرده اما درتاریخ ۹ اردیبهشت ۹۲ با «نظریه» علی خلفی مشاور رئیس قوه قضائیه، و «نظریه» عباس جعفری دولتآبادی دادستان تهران، برای او قرار منع تعقیب صادر شده است.
به گفته رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس «عدم اقناع از ادله موجود و وضعیت خاص متهم که از قاریان مشهور کشور است» دلیل صدور قرار منع تعقیب برای آقای طوسی اعلام شده است.
علی مطهری نیز سال گذشته، از طولانیشدن زمان رسیدگی به پرونده سعید طوسی را طبیعی ندانسته و از روند بررسی این پرونده انتقاد کرد و گفت: ظاهراً مقامات قضایی رعایت مصلحت خودساخته را کردهاند که مثلاً چون متهم قاری قرآن است، بهتر است به طور جدی پیگیری نشود؛ که البته این روش اشتباه است و با عدالت اسلامی و علوی سازگار نیست.
سعید گندم نژاد طوسی از اساتید تلاوت قرآن که از شاخص ترین قاریان کشور به حساب می آمد متهم به عمل خلاف عفت عمومی و تشویق به فساد شده است.
در پی وقوع زلزله در سرپل ذهاب کرمانشاه، خسارت های زیادی به منازل و ساختمان ها وارد شد. این حادثه همچنین بیش از سیصد کشته بر جای گذاشته است.
بالاترین تخریبها در زلزله ۷.۳ ریشتری مرز ایران و عراق در مسکن مهر سرپلذهاب اتفاق افتاده است/
دانشجویان دانشکدهی علوم اجتماعی دانشگاه تهران ظهر امروز – ۲۲ آبان ماه – دست به حرکتی اعتراض آمیز زدند و ظرفهای غذای خود را از سلف تا حیاط دانشکده گذاشتند.
به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، پیش از این دانشجویان این دانشکده برای کیفیت پایین غذاها بارها به مسوولین مربوطه اعتراض کردهاند اما میگویند که تغییری در کیفیت غذاها به وجود نیامده است.
پنجم دی ماه یادآور خسارتبارترین زمینلرزه ایران در قرن حاضر در بم است که 26 هزار کشته، 30 هزار مجروح و 100 هزار بیخانمان برجا گذاشت و ارگ بم، بزرگترین سازه گلی تاریخی جهان را ویران کرد.
، سیزده سال پیش زمینلرزهای به بزرگی 6.6 ریشتر در ساعت 5:26 بامداد شهر بم و مناطق اطراف آن در شرق استان کرمان را لرزاند؛ این زمینلرزه 26 هزار و 271 قربانی و 30 هزار مجروح و بیش از صدهزار نفر بیخانمان به جا گذاشت. در این حادثه 90درصد از سازههای شهر بم به کلی تخریب شد و ارگ بم که با 2500 سال قدمت بزرگترین سازهٔ گلی جهان بود به کلی ویران شد.
در آن زمان در کنار امدادگران، عکاسان و خبرنگاران مختلفی از سراسر جهان برای پوشش خبری و تصویری فاجعهای که در بم رخ داده بود به ایران سفر کردند که "جان گرارآپ" عکاس دانمارکی یکی از آنها بود. عکسهای عکاس دانمارکی بازتاب گستردهای در رسانههای مختلف پیدا کرد و او توانست جایزه دوم عکس خبری "وردپرس فوتو" را با این مجموعه از آن خود کند.
زمینلرزهای به شدت ۳ / ۷ ریشتر استانهای غرب ایران و برخی مناطق شرقی عراق را تکان داد. شمار کشتهشدگان و مجروحان در ایران به صدها نفر رسیده است.
زلزله در استان کرمانشاه
استانهای غربی کشور آمادگی خود را برای کمک به استان کرمانشاه اعلام کردهاند. به گفته کارشناسان ایرانی باید به بهداشت مردم در مناطق آسیبدیده سریعاً رسیدگی شود، زیرا خطر بروز بیماریهای مسری وجود دارد.
زمینلرزهای به شدت ۳ / ۷ ریشتر ناحیه مرزی ایران و عراق را تکان داد. این زمین لرزه حتی در پایتختهای دو کشور نیز محسوس بود. طبق آخرین گزارشها دست کم ۳۴۱ نفر بر اثر این زلزله جان خود را از دست دادهاند.
به گفتهی دکتر مهدی زارع، عضو هیات علمی پژوهشگاه بین المللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله این زمینلرزه شامگاه یکشنبه (۲۱ آبان / ۱۲ نوامبر) دقیقا در ساعت ۲۱ و ۴۸ دقیقه در ۳۰ کیلومتری شمال غرب سرپل ذهاب و ۳۲ کیلومتری جنوب غرب حلبچه به وقوع پیوست. شدت این زلزله هفت و سه دهم ریشتر گزارش شده است.
شمار کشتهشدگان این زمینلرزه لحظه به لحظه افزایش مییابد و در این رابطه اطلاعات گوناگونی منتشر شده است.
طبق آخرین آمار ستاد بحران استان کرمانشاه شمار کشتهشدگان به ۳۴۱ نفر رسیده است. خبرگزاری فارس شمار زخمیها را ۳۹۵۰ نفر اعلام کرده است.
آمارها حاکی از آن است که بیشترین کشتهشدگان از سرپل ذهاب و قصر شیرین بودهاند. در استان کرمانشاه سه روز عزای عمومی اعلام شده است.
افزون بر بیمارستان سر پل ذهاب که علیرغم خسارات سرگرم رسیدگی به مجروحان است، آمادهسازی دو بیمارستان صحرایی برای کمک به زخمیشدگان زلزله آغاز شده است.
سخنگوی ستاد مدیریت بحران همچنین تصریح کرد که ۱۹ فروند بالگرد از اورژانس کشور و سازمان امداد و نجات به مناطق زلزلهزده اعزام شدهاند. به گفتهی او ۹ استان از جمله ایلام و لرستان آمادگی خود را برای کمک و خدماترسانی اعلام کردهاند.
حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران نیز که در جریان آخرین تحولات مربوط به زمینلرزه قرار دارد، دستورهایی برای مدیریت عملیات کمکرسانی و رسیدگی به زلزلهزدگان صادر کرده است.
زمینلرزهی شامگاه یکشنبه در عراق نیز خسارات جانی و مالی به جای گذاشته است. خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامات عراق نیز گزارش داد که ۶ نفر در استان سلیمانیه کشته و حدود ۱۵۰ نفر نیز بر اثر این زلزله زخمی شدهاند.
طبق اظهارات شاهدان محلی مردم در استانهای مرزی مردم در پی بروز زلزله وحشتزده به خیابانها ریختند. گفته میشود که این زمینلرزه برای میلیونها نفر در ایران، عراق و برخی کشورهای منطقه محسوس بوده است.
احتمال وقوع پسلرزههای شدید در غرب ایران وجود دارد
شمار قربانیان زمین لرزه کرمانشاه به ۳۴۱ نفر رسیده است. شماری از بناهای باستانی این استان در اثر زلزله آسیب دیدهاند. کارشناسان احتمال وقوع پسلرزههای شدید و بهویژه در مناطق پیرامونی استان کرمانشاه را منتفی نمیدانند.
با گذشت ساعاتی از وقوع زمینلرزه شدید استان کرمانشاه، گزارشهای دقیقتری پیرامون تعداد قربانیان و گسترهویرانیهای برجای مانده از آن منتشر میشوند. بر اساس آخرین اخبار منتشر شده از سوی خبرگزاریهای ایران، تعداد قربانیان این زمینلرزه در حال افزایش است.
خبرگزاری رویترز در آخرین گزارش خود تعداد تلفات این زلزله را ۳۴۱ نفر اعلام کرده است. این در حالی است که بر اساس آخرین خبری که از سوی خبرگزاری ایسنا منتشر شده، احتمال افزایش بیشتر شمار قربانیان وجود دارد.
شماری از شهروندان عراقی نیز در نقاط مرزی دو کشور جان خود را در اثر این زمین لرزه از دست دادهاند. بیشترین میزان تلفات در استان کرمانشاه گزارش شده است.
شمار مصدومان این زمین لرزه نیز بر اساس گزارشهایی که تا کنون منتشر شدهاند بیش از ۳۹۵۰ نفر اعلام شده است.
بازتاب بینالمللی
خبر زلزله استان کرمانشاه در خبرگزاریهای جهانی نیز بازتابی گسترده داشته است. خبرگزاری آسوشیتدپرس با انتشار گزارشی درباره زلزله استان کرمانشاه نوشته است که بیش از نیمی از قربانیان زلزله مربوط به شهر سر پل ذهاب است. گفته میشود تنها بیمارستان این شهر نیز در اثر زلزله ویران شده است.
شهرهای دیگر این استان و از جمله قصرشیرین و اسلامآباد غرب نیز از دیگر نقاطی بودهاند که در اثر این زمینلرزه بیشترین میزان تلفات و ویرانی را داشتهاند.
بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی کارشناسان موسسه آمریکایی تحقیقات زمینشناسی کانون این زمین لرزه ۷،۳ ریشتری در ۳۱ کیلومتر شهر حلبچه واقع بوده است. شدت زلزله به حدی بوده است که ساکنان شهرهای اربیل و همچنین غرب شهر انبار نیز لرزش زمین را حس کردهاند. در بسیاری از نقاط ایران نیز، مردم در اثر لرزش زمین دچار وحشت شده و خانههای خود را ترک کردهاند.
پسلرزهها
خبرگزاری آلمان در گزارشی که پیرامون زمین لرزه استان کرمانشاه منتشر کرده نسبت به وقوع پسلرزههای شدید در این استان هشدار داده است.
بر اساس این گزارش، احتمال وقوع این پسلرزهها در روزها و حتی هفتههای آتی نیز منتفی نیست. شدت پس لرزههای احتمالی در حدود ۶ ریشتر پیشبینی میشود. این پسلرزهها میتوانند باعث ریزش ساختمانهای آسیب دیده و نیمهویران شوند.
پروفسور مارکو بونهوف، رئیس بخش ژئومکانیک مرکز پژوهشهای زمینشناسی آلمان در پوتسدام احتمال وقوع زمینلرزهای شدید در مناطق پیرامونی استان کرمانشاه را بسیار قوی میداند. به باور او در منطقه رشته کوههای زاگرس هر ۱۰۰ یا ۱۵۰ سال یک بار، زمینلرزهای شدید رخ میدهد.
تخریب بناهای تاریخی
بر اساس گزارشی که خبرگزاری ایلنا منتشر کرده است، دستکم پنج بنای تاریخی استان کرمانشاه نیز در اثر این زمین لرزه بهشدت آسیب دیدهاند.
جلیل بالایی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه از تخریب عمارت خسرو و همچنین بنای چارقاپی و کاروانسرای شاهعباسی قصرشیرین خبر داده است. بنای زیجمنیژه در سر پل ذهاب و قلعه یزدگرد در شهرستان دالائو نیز از دیگر بناهای آسیب دیده در اثر این زمین لرزه هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه اعلام کرده که پس از وقوع زمینلرزه، تیمی متشکل از کارشناسان برای تشخیص میزان خسارات به منطقه اعزام شدهاند. وی گفته است که گروه دیگری از کارشناسان نیز مسئول ارزیابی دقیقتر شدت تخریب این بناهای باستانی شدهاند.
بر اساس نخستین برآوردهها حدود ۵۰ درصد کاروانسرای شاهعباسی قصرشیرین ویران شده است. این بنا متعلق به دوره صفوی است و در سال ۱۳۸۱ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
چارقاپی شهر قصرشیرین که یکی از بناهای به جای مانده از دوران ساسانیان است در اثر این زلزله بهشدت آسیب دیده است.
زلزله در غرب ایران صدها کشته به جا گذاشت
زلزلهای به بزرگی هفت و سه دهم بخشهای وسیعی از شمال شرقی عراق و غرب ایران را لرزانده و باعث مرگ صدها نفر شده است. همزمان مقامات شبکه لرزهنگاری استان کرمانشاه میگویند که از زمان وقوع این زمینلرزه تاکنون بیش از یکصد پسلرزه ثبت شده است.
در استان کرمانشاه سه روز عزای عمومی اعلام شده است. مدارس استان کرمانشاه و ایلام فردا (سهشنبه ۲۳ آبان) تعطیل اعلام شده است.
فرماندار دالاهو در استان کرمانشاه اعلام کرده که بعضی روستاها کاملا ویران شدهاند.
همزمان گزارش شده است که سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران، به کرمانشاه رفته است و قرار است حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، هم فردا به کرمانشاه سفر کند.
آمار اعلام شده کشتهها در ایران از زمان وقوع زلزله به تدریج درحال افزایش بوده است و در تازهترین گزارشها شبکه خبر ایران میگوید تاکنون "۳۴۵ نفر" کشته شدهاند. به گفته همین گزارش نزدیک به بیش از ۶۰۰۰ نفر مجروح نیز ثبت شده است.
از سوی دیگر مقامهای عراق میگویند که حداقل ۶ نفر در آنجا کشته و حداقل ۵۰ نفر زخمی شدهاند.
علی مرادی، رییس مرکز لرزهنگاری نزدیکترین شهر ایران در محور زمین لرزه را شهر ازگله در شمال سرپل ذهاب در استان کرمانشاه اعلام کرد. مرکز مطالعات زمینشناسی آمریکا نیز گفته است که مرکز زلزله که ساعات دیروقت شب گذشته (یکشنبه ۲۱ آبان) به وقت محلی روی داد "ازگله" بوده است. عمق زلزله ۳۳.۹ کیلومتری از سطح زمین اعلام شد.
براساس گزارشها زلزله رخ داده شدید بوده و مردم ساکن در کل منطقه شمال غرب ایران تا ساکنان ساختمانهای بلند در تهران این زمین لرزه را احساس کردهاند.
آمارها نشان میدهد که بیشترین کشتهها به سرپل ذهاب و بعد قصر شیرین مربوط میشود. علت آمار بالای کشتهها در سرپل ذهاب نزدیکی به کانون زلزله است.
نماینده سرپل ذهاب گفته است که بعضی از بیماران و پرسنل تنها بیمارستان شهر زیر آوار مدفون شدهاند.
پیشتر فرهاد تجری نماینده سرپل ذهاب به خبرگزاری ایلنا گفت: "سرپل ذهاب یک بیمارستان دارد که آن هم در این حادثه تخریب شده است. بیماران و پرسنل این بیمارستان در زیر آوار ساختمان مدفون شده و امکان ارائه خدمات از جانب این مرکز وجود ندارد."
حق نشر عکسTASNIM
او افزود: "به دلیل نبود امکانات و همچنین امکانات پایین در جادههای این منطقه امکان امدادرسانی به سختی وجود دارد و به همین خاطر مردم در حال امدادرسانی هستند."
آقای تجری که در راه سرپل ذهاب است همچنین گفت که "تا این لحظه بالای ۱۵ نفر از اعضای خانوادهام در این حادثه جان باختهاند."
او افزود: "کشتهشدگان زلزله اخیر در منطقه سر پل ذهاب بیشتر از تعدادی است که در رسانهها اعلام میشود. طی تماسهایی که خانوادهها از این نقاط داشتهاند بسیاری از اعضای این خانوادهها در زیر آوار مدفون شدهاند."
خبرگزاری فارس هم به نقل از مقامها مینویسد که تنها بیمارستان سرپل ذهاب به شدت تخریب شده و برق ندارد.
حق نشر عکسREUTERSImage captionآثار زلزله در فروشگاه در حلبچه در نزدیکی کانون زلزله
به گفته شاهدان محلی، مردم در استانهای مرزی با وحشت به خیابانها آمده و برخی ارتباطات مختل شدند. زلزله همچنین باعث وحشت مردم در بغداد شد و خیلی از آنها به خیابانها ریختند.
دکتر مهدی زارع، عضو هیئت علمی پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله، به خبرگزاری ایسنا گفت: "این زلزله در ساعت ۲۱ و ۴۸ دقیقه امشب یکشنبه ۲۱ آبان ماه در ۳۰ کیلومتری شمال غرب سرپل ذهاب و ۳۲ کیلومتری جنوب غرب حلبچه رخ داده است... این زلزله را حدود ۱۵۰ میلیون نفر در ایران و عراق و در هر دو پایتخت احساس کردند."
حق نشر عکسILNAImage captionعکس ایلنا از خرابی زلزله در ایران
خسارات قصر شیرین
پیرحسین کولیوند سرپرست سازمان اورژانس پیشتر گفت: "این زلزله بیشترین خسارات را در قصر شیرین ایجاد کرده و در حال حاضر تعدادی آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در حال حرکت به سمت منطقه هستند. همچنین بالگردها را هم آماده کردهایم تا اول صبح بتوانند پرواز کنند و خدمات لازم را با کیفیت بهتری ارائه بدهیم."
آقای کولیوند گفت هماهنگی هایی با سپاه و ارتش انجام شده "تا به وسیله بالگرد بعد از روشنایی هوا امدادرسانی کنیم و به وسیله یک هواپیما مصدومان وخیم را به تهران منتقل کنیم."
به گزارش خبرگزاری ایلنا اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: "در ارتباطی که با فرماندار قصر شیرین داشتم، وی گفت تعداد مجروحان قابل توجه اعلام شده و احتمال اینکه تعدادی زیر آوار باشند، وجود دارد. در حال حاضر از تعداد تلفات و مجروحان احتمالی سایر استانها اطلاعی نداریم اما در حال پیگیری هستیم."
پیشتر رسانههای ایران گزارش کردند زلزله در استانهای مرکزی، آذربایجانشرقی، آذربایجان غربی، کردستان، بوشهر، خوزستان و ایلام احساس و باعث وحشت مردم شده و برق قصرشیرین قطع شده است.
Image captionبسیاری از اهالی بغداد با لرزش به خیابان ها ریختند
عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور ایران از نیروهای سپاه و ارتش خواسته است تا هر چه سریعتر اقدام به ایجاد بیمارستان صحرایی و آواربرداری در مناطق زلزلهزده کنند.
به گزارش فارس سردار رمضانشریف، مدیر روابط عمومی سپاه پاسداران، گفت که بیمارستان صحرایی به درخواست دولت تا چند ساعت دیگر برپا می شود.
حق نشر عکسMEHR NEWSImage captionمردم در استان کرمانشاه شب را در خیابان سپری کردندحق نشر عکسAFPحق نشر عکسAFPحق نشر عکسAFP