۱۳۹۲ فروردین ۲۸, چهارشنبه


در سیرک انتخاباتی حکومت شرکت نمیکنم حتی اگر همه مادران داغدار در حمایت از این سیرک نامه بنویسند! اما چرا؟

org-z1330033012d618b53e5056510f3e0ae68b38defcddb38c653eدر جمهوری اسلامی چیزی با عنوان انتخابات معنا ندارد. انتخابات در شرایطی مفهوم پیدا میکند که فضای باز سیاسی، فعالیت احزاب و اطلاع رسانی آزاد رسانه‌ها را شاهد باشیم. در شرایطی که پیش‌نیازهای اولیه انتخابات فراهم نیست، شورای نگهبانی وجود دارد که نامزدها را دست‌چین میکند و هر آنکس که رهبر میخواهد را تایید و افراد مستقل را رد میکند، انتخابات معنا ندارد، این چیزی نیست جز انتصابات! این تنها یک نمایش است.
خانم «پروین فهیمی» یکی از مادران داغدار جانباختگان اعراض‌های سال ۸۸، در نامه‌ای به محمد خاتمی از او خواسته است که «برای آزادی و نجات ایران» در انتخابات نامزد شود تا به گفته او با ریاست جمهوری مجدد خاتمی، «از افتادن کشور به دست کسانی که ابایی از جاری شدن حمام خون در ایران ندارند» و از طرف دیگر «از تهاجم نظامی بیگانگان به کشور» جلوگیری شود!!
با فرض اینکه این نامه معتبر باشد و سایت کلمه تحریفی انجام نداده باشد، چیزی که میتوان گفت این است که:
اولا: به صرف مادر جانباخته بودن دلیل بر این نیست که خانم فهیمی درست میگوید، کمااینکه حتی به صرف زندان رفتن و شکنجه شدن هم کسی را محق و سخنانش را الزاما پذیرفتنی نمیکند! ملاک، تطابق سخن با عقل و منطق است.
دوما: این توجیهاتی که ایشان مطرح کرده‌اند، حرفهای کلیشه‌ای بیش نیست که تا حالا دهها بار از سوی اصلاح طلبان و حتی شخص خامنه‌ای و نزدیکان وی برای فریفتن مردم جهت ترغیب آنها به شرکت در نمایش‌های انتخاباتی گذشته شنیده شده است.
بدیهی است که هرکسی آزاد است که نامزد بشود، رای بدهد یا رای ندهد اما من نوعی در این نمایش حکومتی شرکت نمیکنم به دلایل زیر:
۱- انتخاباتی در کار نیست، اینها انتصابات است و شرکت در آن مشروعیت بخشیدن به رژیم. ضمن اینکه هیچ نشانه‌ای از تغییر رفتار حاکمیت دیده نمیشود.
۲- حتی اگر شورای نگهبان هم نمیبود، حتی اگر تقلبی هم صورت نگیرد، باز هم شرکت در انتخابات در این حکومت با قانون اساسی فعلی مسخره و بی معناست زیرا طبق قانون اساسی فعلی، رهبر همه کاره ی مملکت است، رییس جمهور در خوشبینانه ترین حالت تنها میتواند اوامر و منویات او را اجرا کند، چه آنکه خاتمی بعد از ۸ سال و در شرایطی که در دوره‌ای پشتیبانی کامل مجلس (مجلس ششم) را هم داشت، نهایتا اعتراف کرد که رییس جمهور تنها یک تدارکاتچی است و نه بیشتر!
۳- ایشان در نامه خود به گونه‌ای صحبت کرده است که گویی اگر خاتمی بیاید همه چیز گل و بلبل میشود!! گویی خاتمی هیچ موقع رییس جمهور نبوده و امتحانی پس نداده است! نگاه کنید ببینید در آن ۸ سالی که وی رییس جمهور بود، بیخ گوش وی چه وقایعی رخ داد. مگر نه اینکه بیش از ۳۰۰ نشریه مسدود شد؟! مگر نه اینکه فجایع قتل‌های زنجیره‌ای، کوی دانشگاه و شکستن قلم نویسندگان و خفه کردن صدای دگراندیشان و سرکوب دانشجویان در آن دوران (مثل همه ۳۴ سال گذشته) اتفاق افتاد؟! مگر نه اینکه بیش از ۷۰ درصد مصوبه‌های مجلس ششم توسط شورای نگهبان رد و اصلاح قانون مطبوعات با حکم حکومتی خامنه‌ای از دستور کار خارج شد؟! من نمیگویم مقصر همه اینها خاتمی بود، چیزی که من میگویم این است که تمام اینها نشان میدهد کهقدرت دولت و شخص رییس جمهور در مقایسه با رهبر و نهادهای وابسته به او بسیار محدود است و اگر رهبر با کاری موافق نباشد، رییس دولت کاری از پیش نمیبرد حتی اگر مجلس هم موافقش باشد!
۴- اما درباره حمله نظامی به کشور، اولا خطر چنین حمله‌ای در حد صفر است و دوما اینکهوقوع چنین چیزی یا تشدید تحریم‌ها به خاطر ماجراجویی‌های اتمی خامنه‌ای، مستقیما به عملکرد سیاست خارجی رژیم وابسته است. سیاست خارجی جمهوری اسلامی را هم رییس جمهور تعیین نمیکند، تعیین جهت سیاست خارجی رژیم و به ویژه اتخاذ تصمیم جدید در قبال برنامه اتمی یا بحث رابطه یا گفتگو با آمریکا، همگی مستقیما توسط شخص علی خامنه‌ای (رهبر) صورت میگردد و رییس جمهور و دولت مطلقا هیچ اختیاری در این زمینه ندارد. لذا اینکه رییس جمهور چه کسی باشد، بی اهمیت است.
نهایتا اینکه به نظر من تا زمانی که اصلاحات اساسی در قانون اساسی فعلی صورت نگرفته و «رهبری» و «نظارت استصوابی» حذف نشده است، انتخابات بی معناست. انسان عاقل از یک سوراخ چند بار گزیده نمیشود!

عباسعلی خلعتبری در ۲۲ فروردین ۱۳۵۸ به همراه جمعی دیگر از سران شاه در دادگاه انقلاب به ریاست صادق خلخالی محکوم به اعدام شد و این حکم در زندان قصر در همان زمان به اجرا درآمد.
جرم:
ایران با وجود ذخایر عظیم نفت و گازنیازی به نیروگاه اتمی ندارد و امضا این قرارداد تضییع بیت المال بود!
این حکم در زندان قصر به اجر درآمد


چادرنشینی خانواده بی‎پول در بهشت زهرا (گزارش تصویری)



ایسنا - این بار دومی است که وسایل زندگی خود را در گوشه‌ای از خیابان چیده‌اند و تمام تلاش خود را برای پنهان شدن از نگاه سنگین عابران کنجکاو به کار می‌گیرند.درباره خانواده‌ای حرف می‌زنیم که این روزها مهمان بی‌پناه بهشت زهرا شده و در فاصله‌ای 500 متری از ضلع شرقی ایستگاه متروی حرم مطهر زیر یک درخت توت اسباب اثاثیه خود را تلنبار کرده‌اند.دو دختر و مادرشان درون چادر نشسته‌اند، پدر خانواده هم که پنجاه و شش ساله است، می‌گوید: از بیست و پنجم اسفند و وقتی پولی برایمان باقی نماند تا رهن و اجاره خانه را پرداخت کنیم، ناچار به این محل آمده‌ایم.
این خانواده تا مدتی قبل در آپارتمانی 45 متری در سرآسیاب ملارد زندگی می‌کردند. آنها برای اجاره خانه یک میلیون تومان پول پیش داده بودند و ماهی 250 هزار تومان هم اجاره پرداخت می‌کردند، اما وقتی پدر خانواده از کار بیکار شد، اجاره‌ها هر ماه پس از ماه دیگر عقب افتاد و در حالی که زمان قرارداد به پایان رسیده بود صاحبخانه تصمیم گرفت یک میلیون تومان به پول پیش خانه اضافه کند، آنها هم که نمی‌توانستند از پس پرداخت اجاره خانه بربیایند ناچار وسایلشان را بار ماشین کرده و به این محل آمدند تا بلکه مسئولان وضع آنها را دیده و فکری به حالشان کنند.

















> دیدار احمدی نژاد با، رییس‌ جمهور و شخصیت‌های "علمی و فرهنگی" نیجر! (تصاویر


> دیدار احمدی نژاد با، رییس‌ جمهور و شخصیت‌های "علمی و فرهنگی" نیجر! (تصاویر)


























زلزله ۷ و نیم ریشتری در سیستان و بلوچستان

سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶ آپريل ۲۰۱۳

بی بی سی: مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران می گوید که یک زلزله بسیار شدید به بزرگی ۷ و نیم ریشتر در استان سیستان و بلوچستان رخ داده است. مرکز لرزه نگاری آمریکا بزرگی این زلزله را ۷ و ۸ دهم در مقیاس ریشتر گزارش کرده است.
بر اساس این گزارش، مرکز این زلزله در فاصله ۸۱ کیلومتری شهر سراوان، ۸۳ کیلومتری خاش و ۸۵ کیلومتری سوران و در عمق ۱۸ کیلومتری عمق زمین بوده است.
پرس تی وی، تلویزیون انگلیسی زبان ایران گفته است که دست کم ۴۰ نفر در اثر ویرانی ناشی از زلزله کشته شده اند.
محمود مظفر، رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر هم می گوید گروه های امداد به همراه سه بالگرد به منطقه فرستاده شده است.
بنا به سرشماری سال ۱۳۸۵ سراوان حدود ۱۷۳ هزار نفر، خاش بیش از ۱۹۰ هزار نفر و سوران بیش از ۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اغلب آنان بلوچ هستند.
کوه آتشفشان تفتان در نزدیکی مرکز زلزله واقع است.
محمد وزیری، خبرنگار بی بی سی فارسی در پاکستان می گوید که این زلزله در شهرهای کویته و کراچی حس شده است.
از ایران خبر می رسد که مردم شهرهای شیراز، بندرعباس و کرمان هم زمین لرزه را حس کرده اند.
خبرگزاری های بین المللی می گویند که مردم در دهلی نو، دوبی و ابوظبی در اثر لرزش زمین وحشتزده شده و به خیابان ها آمده اند.
مقامات در دوبی دستور تخلیه برج های بلند از جمله برج خلیفه، بلندترین ساختمان جهان به ارتفاع ۸۲۸ متر را صادر کرده اند.
زلزله بلوچستان در شهر هرات افغانستان هم احساس شده است.

زلزله ۷ و نیم ریشتری در سیستان و بلوچستان

ایلنا: ‌ زلزله‌ای به وسعت ۷/۵ ریشتر سراوان سیستان و بلوچستان را لرزاند.
به گزارش ایلنا، این زلزله درساعت ۱۴: ۱۵ رخ داد و عمق آن ۱۸ کیلومتری زمین اعلام شده و باعث لرزش‌هایی در کشورهای همسایه شده است.
مرتضی اکبرپور معاون آمادگی و مقابله بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با تایید این زلزله گفت: هنوز آماری از تلفات و خرابی‌ها در دسترس نیست و ارتباط تلفنی با سراوان قطع شده و تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شده‌اند.
خبرگزاری رویترز نیز بزرگی این زلزله را ۸ ریشتر اعلام کرده و گفته است که این زلزله در هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس احساس شده است.
گفته می‌شود شهر سراوان و منطقه کلپورگان به طور جدی آسیب‌دیده است.
به گزارش ایلنا، شهر سراوان دارای ۲۷۵ هزار نفر جمعیت است.
بر اساس گزارشات اعلام شده؛ شدت زلزله به حدی بوده که ساکنان کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس از ترس از خانه‌های خود بیرون ریخته و در خیابان جمع شده‌اند.