۱۳۹۳ مهر ۲۷, یکشنبه

دادگاه انتظامی وکلا "تحت فشار" نسرین ستوده را از وکالت محروم کرد

ایران

دادگاه انتظامی وکلا "تحت فشار" نسرین ستوده را از وکالت محروم کرد

"شعبه دوم دادگاه انتظامی وکلا" با درخواست دادسرای اوین مبنی بر محرومیت نسرین ستوده از وکالت به مدت ۳ سال موافق کرد. رضا خندان، همسر نسرین ستوده این رای را "ننگین‌ترین رای تاریخ ۱۰۰ ساله کانون‌های وکلای کشور" خواند.
"شعبه دوم دادگاه انتظامی وکلا" با درخواست دادسرای اوین مبنی بر محرومیت نسرین ستوده از وکالت به مدت ۳ سال موافق کرده است.

رضا خندان همسر نسرین ستوده روز شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ با اعلام این خبر در صفحه فیس‌بوک خود، نوشت پیش از این ماجد وثوقی رئیس شعبه صادر کننده‌ی این حکم "برای بدنام نشدن خود در رابطه با صدور احتمالی چنین حکمی که ظاهرا قبل از محاکمه تصمیم خود را برای محرومیت گرفته بود، به نسرین گفته بود که بهتر است شما خودتان پروانه‌تان را تحویل بدهید و کار وکالت را فعلا ترک کنید چرا که ما تحت فشار هستیم".

رضا خندان چنین رایی را "ننگین‌ترین رای تاریخ ۱۰۰ ساله ی کانون‌های وکلای کشور" توصیف کرده و نوشته صدور چنین حکمی برای وکلایی که زندانی سیاسی بوده یا هستند، نه پیش از انقلاب و نه پس از انقلاب سابقه نداشته است.

این درحالی است که در هفته‌های اخیر "دادگاه انتظامی وکلا در ایران" درخواست دادستانی تهران برای تعلیق پروانه‌ی وکالت نسرین ستوده، وکیل دادگستری را رد کرده بود. جلسه این دادگاه یک‌شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳ با موضوع تعلیق خانم ستوده از کار وکالت برگزار شد.

روز شنبه (۸ شهریور/ ۳۰ اوت) رضا خندان، همسر نسرین ستوده، در صفحه فیس‌بوک خود نوشت، بر اساس حکمی که همان روز از سوی دادگاه انتظامی وکلا صادر شده، تعلیق پروانه وکالت خانم ستوده غیرقانونی است و او می‌تواند همچنان به حرفه خود ادامه دهد.

به گفته آقای خندان، نسرین ستوده در جلسه دادگاه انتظامی وکلا گفت: «در دفاع از زندانیان سیاسی و قربانیان نقض حقوق بشر، تنها به سوگندنامه‌ای که در زمان دریافت پروانه‌ی وکالت امضا کرده بودم عمل کردم و در درستی کارم، لحظه‌ای تردید نداشته و ندارم.»

نسرین ستوده شهریور ماه سال گذشته با گذراندن دو سوم مدت محکومیتش از زندان آزاد شد و اعلام کرد که به حرفه وکالت ادامه می‌دهد.

در مرداد ماه امسال نسرین ستوده برای دفاع از موکل خود، کوروش زعیم، به محل برگزاری دادگاه او رفت، اما مسئولان دادگاه مانع حضور او شدند. استناد آنان به حکم شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب بود که بر اساس آن خانم ستوده به مدت ۱۰ سال از وکالت محروم شده بود.

DW.DE

هیچ نظری موجود نیست: