۱۳۹۴ بهمن ۲۳, جمعه

براساس پایشی که انجام شد؛ ۳ درصد از آبادی‌های کشور در ضریب ۹ محرومیت، ۱۴ درصد در ضریب ۸، ۲۲ درصد در ضریب ۷، ۳۴ درصد در ضریب ۶ و تقریبا نزدیک به ۳۰ درصد آبادی‌های ما در مناطق برخوردار قرار دارند.
: در این پیمایش مشخص شد؛ از ۵۵ هزار خانوار روستایی تحت پوشش کمیته امداد، ۳ درصد در ضریب ۹، ۱۷ درصد در ضریب ۸، ۲۹ درصد در ضریب ۷و ۵۲ درصد در ضریب ۶ قرار دارند، به بیان دیگر هرچه محرومیت بیشتر شده، تعداد خانوار تحت پوشش کمتر شده است.
 دهستان‌های واقع در ضریب ۹ محرومیت –این ضریب نشانگر بیشترین میزان محرومیت است- مربوط به مرز‌هایمان است، خاطرنشان کرد: این موضوع نیازمند توجه بیشتری است، زیرا اگر به صورت بهینه و خوب خدمت‌رسانی در این مرز‌ها را انجام ندهیم از چند جهت دچار ضرر می‌شویم که یکی از این مباحث مربوط به امنیت ملی است، زیرا مرز، اولین لایه مواجهه با بیگانگان است.

 دراستان سیستان و بلوچستان دهستان‌هایی واقع در ضرایب مختلف ۶، ۷، ۸، ۹ وجود دارد و همچنین جنوب استان کرمان، استان هرمزگان، استان خراسان جنوبی، قسمت‌هایی از استان ایلام و آذربایجان بیشترین تعداد روستاهای واقع در ضریب ۸ و ۹ محرومیت را دارند.
 در اکثر نقاط کشور ضریب محرومیت روستا‌ها ۶ است که نشانگر محرومیت کمتر است؛ گفت: نیازسنجی در بخش‌های مختلف مورد نیاز اعم از تحصیلی، مشاوره‌ای، اشتغال، مسکن و نیازهای دیگر احصا شده 

هیچ نظری موجود نیست: