۱۳۸۸ خرداد ۱۳, چهارشنبه

ئتلاف شخصیت های کاذب ایرانی و گروه «کنت تیمرمن» از لابیگران اسرائیل

ائتلاف شخصیت های کاذب ایرانی و گروه «کنت تیمرمن» از لابیگران اسرائیل

پرویز داورپناه

پرویز داورپناه

بالاخره با اعلام موجودیت تشکیلات "همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران" روشنفکران ايرانی در داخل و خارج از کشور که بعضا در گذشته مائوئيست و يا چپهای چريک يا از افراد و گروههای گرايشات راست و سلطنت طلب بوده اند و چند سالی است تحت نظر "کنت تیمرمن" اسرائیلی ـ آمریکایی فعالیت میکنند، سناریوی جدیدی را در ایران با همکاری افراد خود شیفته ی شناخته شده ای نظیر کورش زعیم و حشمت الله طبرزدی با سکوت (علامت رضای) وزارت اطلاعات رژیم اسلامی برپا ساختند. پس از اعلام موجودیت این "تشکیلات" با طوماری از امضاء موج جدید تکذیبیه هاشروع شده، همچنان ادامه دارد (نگاه کنید به تکذیبیه ها)
گروه باند تیمرمن در خارج از کشور نیز از جمله دکتر حسین باقرزاده، حسن ماسالی، (سخنگوی حشمت الله طبرزدی در خارج از کشور)، منوچهر آهی، (رئیس دفتر رضا پهلوی)، و دکتر عبقری و همسرش و ...از برگذارکنندگان نشست پاریس «کنت تیمرمن» در تاریخ پانزده تا هفده ژوئن ۲۰۰۷ (۱۳۸۶) در فرانسه بوده، تحت نظر آقای تيمرمن، که از لابيگران اسرائيل است، خواهان بازگشت نظام شکست خورده پادشاهی سابق شده بودند. (نگاه کنید ۱)
شایان توجه است که در کنفرانس پاریس تعداد شرکت کنندگان ایرانی قلیل بود، برای اینکه آقای تیمرمن عضو عالیرتبه سازمان جاسوسی آمریکا، سیا، و شخصیبت نومحافظه کار امریکائی آن را اداره کرد.
ساليان درازی است که سلطنت طلبان در پی "اتحاد بزرگ" با نيروهای ملی بوده اند. جريان "کنفرانس ملی" و جريان سال ۲۰۰۰ در واشنگتن و بالاخره سه کنفرانس برلن، لندن و پاريس و اکنون «همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران» تبلوری از اين حرکت میباشد.
البته "بازگشت نظام پادشاهی"، تخيلی بيش نيست. اینها بايد روزی اين واقعيت را بپذيرند که نظام گذشته بر گشت ناپذير است.
کِنت تیمرمن کیست و چه می خواهد؟ تیمرمن متولد چهار نوامبر 1953 می باشد. او تحصیلکرده دانشگاه براون و ظاهرا "ژورنالیست" است. اوائل سالهای هشتاد تهبه کننده خبرهای آسیای مرکزی ودر سال 1982 حدود بیست و چهار روز در لبنان در زندان الفتح بوده است.آقای کنت تیمرمن "ژورنالیست" در سال 1983 میلادی شاهد بمباران سفارت آمریکا در لبنان بوده است. تیمرمن، تا کنون چندین کتاب در باره ی جنگ ایران و عراق در سالهای هشتاد، به رشتهء تحریر در آورده است. ( نگاه کنید 2)
آقای کنت تیمرمن مدیر اجرائی «بنیاد دموکراسی در ایران» و "کارشناس مسائل ایران" در سال 1983 میلادی در مجله کوئین در اورشلیم می نویسد:
" برای اینکه اسرائیل ماندگار باشد، باید کشورهای بزرگ خاورمیانه درهم شکسته و تجزیه شوند. و آنگاه مثال عراق را میزند با کرد و سنی و شیعه- و مصر با قبطی و عرب و ترک و . . . که آماده تجزیه اند."
در تاریخ 15 ــ 17 ژوئن 2007 تیمرمن آمریکائی، مدیر اجرائی « بنیاد دموکراسی در ایران» عضو عالیرتبه سازمان جاسوسی آمریکا، سیا، وشخصبت نئومحافظه کار امریکائی درهمایش ایرانیان بی حمیّت و تنی چند تجزیه طلب کرد و بلوچ ایرانی در پاریس شرکت داشته و با سلطنت طلبان و بخشی از گروههای چپ و راست، همایش پاریس را به ریاست دکتر حسین باقرزاده ترتیب داده، با طرح 1983 ذکر شده در بالا، به دنبال آلترناتیو سازی در ایران با شروع حملهء نظامی آمریکا و تحریک اقوام و تجزیه ایران اند و از آنجا که با مقاومت و استقامت و اعتراض شدید ملیون و احزاب چپ مستقل در ایران و خارج از کشور مواجه می شوند، مصدق ستیزی را در صدر برنامهء سیاسی خود قرار می دهند، بطوری که، هفته ای نیست که مباشران و جیره خوارانشان، نشر نوشته هایی سراسر مغالطه علیه دکتر مصدق و راه او و حتی، اینجا و آنجا، ناسزاگوئی و اهانت به دکتر محمد مصدق ورهبران ملی را، به امید روگردان کردن ملت ایران از راه اصیل و خجسته ی او و ایجاد تمایل به ته مانده ی پهلوی ها که آرمانی و سابقه ی مثبت برای عرضه ندارند، وسیلهء خوش خدمتی به سیا وجنگ طلبان آمریکایی و خاندان پهلوی نکنند.
دکتر باقرزاده یکی از برگذارکنندگان و رئیس کنفرانس تیمرمن در پاریس اخیرا در تاریخ 5 خرداد 88 در سایت "ایران امروز" پیرامون اعلام تشکیلات "همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران"نوشته است:
"... میدان سیاست در درون كشور است، و هیچ فعالیت سیاسی بدون اتكا به نیروهای فعال درون كشوری نمیتواند شانسی برای موفقیت داشته باشد. دلایل این ناكامی را نیز باید عمدتا دو عامل (مرتبط به هم) دانست: یكی حساسیت شدید نیروهای امنیتی رژیم در مورد همكاری نیروهای ایرانی داخل و خارج كشور در فعالیتهایی كه خصیصه ساختارشكنانه (!) داشته باشد، و دیگری اتخاذ سیاستها و شعارهای تند از سوی نیروهای خارج كشوری (مانند «براندازی») كه ممكن است هزینههای سنگینی برای نیروهای داخل كشور به دنبال بیاورد."
"... این امر بخصوص برای نیروهای خارج كشوری كه در پیوند زدن به نیروهای درون كشور در گذشته دچار مشكل بودهاند اهمیت خاص دارد. اینان باید كه از خودمحوری در مبارزات سیاسی جامعه ایران دست بكشند و محوریت مبارزات داخل كشور را بپذیرند. تنها در این صورت است كه میتوان مبارزات را متناسب با ظرفیت سیاسی و فرهنگی و اجتماعی جامعه ایران سازمان داد و از خطرات افراطیگری و ماجراجویی سیاسی اجتناب كرد."
آقایان باقرزاده، تیمرمن، زعیم و طبرزدی و دوستانشان اگر دل نگران دموکراسی و حقوق مردم ایرانند، بهتر است بدیل سازی با عنوان های کاذب «بنیاد دموکراسی در ایران» و « همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران" دست بردارند و آگاه باشند که دستشان رو شده و حنایشان دیگر ابداً رنگی ندارد.
اگر قرار باشد دولت "سایه !!" ای(!) هم در سایه ی مراحم نظام حاکم بروید و هم استقلال دموکراسی را که لازم و ملزوم یکدیگرند، فدای منافع بیگانگان و قوام خود کند، چنین دولتی هرقدر هم که در سایه بخزد، و در سایه ی هر قدرتی که بخزد، از آن مردم ایران نخواهد بود.
سخن، اینجا، بر سر ادامه ی خدمت به استقلال و آزادی است و استقرار و تحکیم دموکراسی در حیطه ی سیاسی و بسط آن به همه ی شئون اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی جامعه، با سپردن اداره ی امور مردم در همه ی حیطه های کار و زندگی روزمره محلی و شهری و منطقه ای بدست ارگان های منتخب خود مردم میسر است.
ایران هرگز نخواهد مرد و مصدق نیز ماندگار است زیرا میراث معنوی و راه سیاسی مصدق امروز نیز مانند گذشته تمام ارزش و فعلیت خود را حفظ کرده است و فرا رفتن در این راه نه از طریق حکومت آلترناتیو بیگانگان و تشکیل یک "دولت سایه!!" (!)، در سایه ی این و آن، و همزمان با آن، نفی دموکراسی و استقلال کشور و تجزیه ایران، بلکه فقط از راه تحکیم و بسط هر چه بیشتر دموکراسی و دفاع از تمامیت ارضی ایران به همت والای جبهه ملی ایران و اصیل ترین متحدان طبیعی آن در عرصه ی مبارزه ی داخل و خارج کشور، ممکن خواهد بود.
مصدق میگويد "ای مرگ بر آن کسانی که به جای خدمت، خيانت به وطن را پيشه خود قرار میدهند."
این از وظایف مهم سازمانهای سیاسی مستقل، دموکرات و ایران دوست است که اسامی همکاران ایرانی آقای تیمرمن و مباشران ایرانی سیا را برای اطلاع مردم منتشر کنند. و مانند همیشه بسیار هشیار باشند.
کنت تیمرمن و سیا اگر دل نگران دموکراسی و حقوق مردم ایرانند، بهتر است از بدیل سازی و طرح تجزیه ایران با استفاده از عناوینی کاذب چون "بنیاد دموکراسی در ایران" و یا "همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران" دست بردارند و آگاه باشند بهترین کارشناسان امور ایران تنها در میان خود ایرانیان حضور دارند، ایرانیانی که با اعتماد به نفس و تکیه بر تاریخ و نبوغ ملی خود به سرنوشت کشور و ملت خود می اندیشند، نه آنها که خود را ایرانی می نامند اما نسخه ی موفقیت در میان ملت ایران را از دیگران دریافت می کنند..
ملت بزرگ ایران حکومت آلترناتیو بیگانگان و نفی دموکراسی و استقلال و تجزیه ایران را هرگز نمی پذیرد و با چنگ و دندان از تمامیت ارضی ایران دفاع خواهد کرد.

پاینده باد ایران
پیروز باد جبهه ملی ایران، خانه سیاسی مصدق
دکتر پرویز داورپناه ـ 9 خرداد ماه 88

دکتر پرویز داورپناه ـ 9 خرداد ماه 88
منابع

هیچ نظری موجود نیست: