کانون نویسندگان ایران(در تبعید)
حمله به قرارگاه اشرف را محکوم می کند!
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۳۰ ژوييه ۲۰۰۹
بنا به گزارش خبرگزاریها، روز سه شنبه ۶ مرداد ماه ۱۳۸۸ برابر با ۲۸ ژوئيه ۲۰۰۹ صدها نفر از نيروهای ارتش و پليس عراق به پايگاه «اشرف» محل استقرار اعضاء و هواداران سازمان مجاهدين خلق ايران حمله کردند و کنترل اين پايگاه را به دست گرفتند.
نيروهای ارتش و پليس عراق در حمله وحشیانه خود، با استفاده از «بلدوزر» در ورودی پايگاه اشرف را ويران کردند و با پرتاب گاز اشکآور و با باتومهای الکتريکی مقاومت اعضا و هواداران غيرمسلح مجاهدين را در هم شکستند و اين پايگاه را به تصرف کامل خود در آوردند. بنا به اطلاعیههای مجاهدین خلق ایران، در جريان اين حمله هفت نفر از اعضای سازمان مجاهدين خلق جان باختند و حدود 400 نفر نیز زخمی شده اند.
در پی این حمله، تمامی ساكنین قرارگاه اشرف به غیر از مجروحان و بیماران دست به اعتصاب غذا زدهاند. خواستهای اعتصاب كنندگان از این قرار است:
* خروج نیروهاى عراقى از قرارگاه؛
* آزادی بازداشت شدگان؛
* سپردن حفاظت قرارگاه به نیروهاى آمریكایى؛
* لغو ممنوعیت حضور وكلا و سازمانهاى بینالمللی كه 7 ماه است امكان ورود به این مكان را نداشتهاند؛
* اجرای قطعنامه 24 آوریل پارلمان اروپا درباره قرارگاه؛
* مجازات آمرین حمله روز گذشته به قرارگاه.
قرارگاه اشرف در استان دیاله در شمال بغداد و در نزدیکی مرز ایران قرار دارد و حدود 3400 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق در آنجا سكونت دارند. ساکنان این قرارگاه، در سال ۲۰۰۳ توسط نیروهای آمریکایی خلع سلاح شدند.
حکومت اسلامی ایران تاکنون بارها تلاش کرده است تا با استفاده از نفوذ خود در میان گروههای سیاسی عراق و به ویژه دولت این كشور، سازمانها و احزاب مخالف خود مستقر در عراق را تحت فشار قرار دهد و حمله به قرارگاه سازمان مجاهدین خلق نیز در همین راستا صورت گرفته است. دولت جمهوری اسلامی ایران از برخورد شدید ارتش و پلیس عراق علیه مجاهدین ابراز خوشحالی نمود. به گزارش خبرگزاری حکومتی مهر روز چهارشنبه 7 مرداد، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی، گفت: «هرچند که این اقدام دولت عراق دیرهنگام است اما قابل تقدیر است که تصمیم گرفتند سرزمین عراق را از لوث وجود تروریستها پاک کنند.»
در حالی که بر اساس قوانین شناخته شده بینالمللی، اعضای سازمان مجاهدین خلق مانند هر فعال سیاسی دیگر باید از حق پناهندگی و مصونیت برخوردار باشند و دولت عراق و نیروهای آمریكایی كه حاكمیت دوگانه منطقه را به عهده دارند مسئول تامین امنیت جانی اعضای این سازمان هستند.
کانون نویسندگان ایران(در تبعید)، این حمله غیرانسانی نیروهای عراقی به پايگاه مجاهدين خلق را محکوم میکند؛ از همه انسانها و نیروهای آزادیخواه و همچنین نهادهای مدافع حقوق بشر در سطح جهان میخواهد که از دیدگاه انسانی، برای رهایی اعضای مجاهدین از اسارت حکومت عراق بکوشند و اجازه ندهند امنيت و جان اعضای سازمان مجاهدين خلق ايران مستقر در قرارگاه اشرف، قربانی معاملات حکومتهای ایران و عراق و منطقه شود.
کانون نویسندگان ایران(در تبعید)
بیست و نهم ژوئیه 2009
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر